PlayfulL Bizz

Live life by your own terms! 
Skab en business efter din egne regler fyldt med playfulness. 

PlayfulL Bizz

Live life by your own terms! 
Skab en business efter din egne regler fyldt med playfulness. 

Der findes ikke regler.
Kun dem vi selv skaber og dem vi vælger at tro på.
Så hvorfor ikke skabe regler i din business, der nærer dig? Hvor der er plads til sjov. Lethed. Frihed.

Hvor det at drive din business føles nemt og sjovt. Fordi du forstår energien i din business. Du forstår at være synlig, så folk kan finde dig. Du forstår at holde energien under en lancering.

Vil du gerne lære at forstå energien i din business?
Vil du gerne lære at forstå energien i sociale medier, salg, lanceringer, penge og at tiltrække kunder?

Det her kursus er all about the energy og energiforståelse!

Det er på tide med et shift i din business! Det er på tide, at du træder ud af din komfortzone!
Og det på tide at du træder ind i den version af dig selv, der udlever din drømmebusiness!

Playfull BIZZ er for dig:

Du får:

Indhold

DIN BUSINESS – DINE REGLER

“One size fits all” er død. Der er kun den måde, du ønsker at leve dit liv på. Og den måde du ønsker at drive din business. Du bestemmer reglerne. Så hvilke regler beslutter du dig for gælder for dig? På dette modul dykker vi ned i at finde de regler, der nærer dig og dit liv. Så du skaber en business i alignment med dig selv, din energi og dit liv. Hvor din business får lov til at være let, sjov og legende. Hvor du udlever den version af dig, du godt ved bor inde i dig. Hvor du træder ind i den version af dig, der er modig. Der lever i tillid. Den version af dig, der ændrer liv. Den version af dig, der lever et abundant liv. Den version af dig, der ikke er bange for succes og for hvad andre tænker. Den version af dig, der bærer sig selv i dyb tillid og selvværd. 

FIND DIN GENIZONE

Du er kommet her med nogle unikke gaver! Og det er på tide, at du deler dem med verden. At du tager dem i brug og hjælper folk. Det du kan ER vigtigt! 

Det du kan ER transformerende! Folk har brug for dig, og dét du kan! Uanset hvor du er i livet og på din rejse, så er der mennesker derude, der har brug for din hjælp. 

DIT UNIKKE BUDSKAB

Hvordan snakker du din sandhed? Hvad er du her for at formidle? Hvad er du her for at snakke om ifølge dit Human Design? Hvordan snakker du til dine kunder, så de kan høre dig? Hvor tit? Hvor meget? 

Og hvordan skaber du content, der passer til dig og din business? 

Det her er nok mit all-time favorit modul fyldt med energien bag at skabe et budskab, content, samt forståelse af at bruge sociale medier som platform. Uanset om det facebook, mail eller instagram. Hvad virker og hvad virker ikke. 

SYNLIGHED

Synlighed er alfa og omega, når du vil drive en succesfuld business. Lær at blive komfortabel med at skrive post på instagram og showe up på stories. Det kræver at du træder ud af din komfortzone, og snakker din sandhed. Det kræver dit mod, din villighed og dit commitment til din business. Let’s make it easy and fun, honey! 

TILTRÆK DINE KUNDER

Dine drømmekunder og -klienter er dem, der ikke kan vente med at købe noget af dig. Dem som bliver ved med at købe igen og igen – ligegyldigt hvad du sælger. Det er dem, der er en del af din community. På dette modul lærer du at finde dem. Eller faktisk: træde ind i den version af dig, så dine drømmekunder kan finde dig. 

ENERGIEN OG MINDSETTET BAG PENGE OG SALG 

Den største blokering for en succesfuld business er ikke at forstå energien i penge – og dermed salg. Der florerer mange myter omkring penge og manifestation derude. De fleste er direkte forkerte, men de mangler generel lav praktisk forståelse af energien. Og som ikke nødvendigvis er logisk. For penge-energien og manifestering er ikke logisk. Men den er simpel. 

ENERGIEN BAG EN LANCERING

Lær at forstå og navigere energien i din lancering. En lancering er de perioder, hvor du sælger og holder dørene åbne til fx. et forløb. Men hvordan ser en lancering ud? Hvad gør du? Hvad siger du? Hvordan holder du energien? Hvad gør man, hvis du ikke ser de resultater, du gerne vil se?  Alt det går vi i dybden med på dette forløb.

NEXT LEVEL VERSION AF DIG

På denne bonus Masterclass lærer du at navigere dine uplevels, at spotte dem og træde ind i din næste mest playfulde og abundant version af dig selv. Nye drømme og nye visioner kræver en ny udgave af dig. Men hvordan træder du ind i denne version af dig selv og hvordan undgår du selvsabotage, fordi du har ramt endnu et glasloft. Dette her er nok det vigtigste modul på hele kurset. 

Datoer

Modul 1

Mandag d. 20. maj kl. 10-12

Modul 2

Mandag d. 27. maj kl. 10-12

Modul 3

Tirsdag d. 4. juni kl. 10-12

Modul 4

Mandag d. 10. juni kl. 10-12

Modul 5

Mandag d. 17. juni kl. 10-12

Modul 6

Mandag d. 24. juni kl. 10-12

Modul 7

Mandag d. 1. juli kl. 10-12

mit navn er Majli Noel

Jeg er Human Design Master og Business Mentor. 

Men hvis der er noget jeg er, så er det et spejl på, at du er skaberen af dit eget liv. At du bestemmer, hvordan dit liv skal føles. Og hvordan din business skal føles. 

Så jeg er her for at vise dig, at det godt kan føles nemt, let, sjovt og legende at have sin egen business. Og at du kan få lov til at skabe dine egne regler i dit liv og din business. Og at du ikke behøver at være andet end dig. At det er nok. 

Du er her for at hjælpe folk. Du kommer med en helt unik gave og evne. Ellers læste du ikke med her. 

Og den business du er her for at skabe er her også for at støtte op om dit bedste liv. Din drømmeliv. Dit prupose. Det hele hænger sammen. 

Og jeg er her for at vise dig vejen! 

   Much love

DØRENE ER ÅBNE!

TILMELD DIG HER

Days
Hours
Minutes
Seconds

spørgsmål og svar

Kan jeg se replay?

Ja, det kan du. Dette er et live forløb, men kræver ikke at du er med live. Du får adgang til alle modulerne efterfølgende, som måske er endnu mere guld. 

Har jeg evig adgang til materialet?

Ja, du får adgang til replay på en online platform. Herfra kan du også downloade modulerne ned, hvis du ønsker det. 

Hvordan får jeg adgang til materialet?

Fundamentals og alt materiale kommer til at ligge i simplero, og du får direkte adgang i en seperat mail, når du tilmelder dig.

Hvad hvis jeg har yderligere spørgsmål?

Så er du meget velkommen til at sende en mail til min assistent på mail@majlinoel.dk, så svarer hun dig hurtigst muligt.

Hvad hvis jeg ikke kan være med live?

Al undervisning bliver lagt ind i et bibliotek, som  du får 24/7 adgang til, så længe du er medlem. Du kan derfor se temaerne, når det passer dig.  Hvis du ikke kan være med til Mentor Calls, så bliver de sendt ud på som replay på mail efterfølgende. 

Skal jeg allerede have en business?

Playfull Bizz er for dig, der allerede har en business, men som ikke ser de resultater du ønsker eller mærker den lethed, du længes imod. Men det er også for dig, der er nyopstartet og for dig, der drømmer om at skabe en aligned business.

Det her materiale ville jeg ønske at alle vidste inden de startede deres business! 

Kan jeg betale i rater?

Du har mulighed for at betale i op til 7 rater. 

Hvordan ved jeg, at Playfull Bizz er noget for mig?

Det ved du, fordi du sidder og læser med lige nu. Det er alt den guidance, du har brug for. 

Får jeg læst mit Human Design chart?

Nje, men du får adgang til mit online Human Design bibliotek med over 100 videoer om Human Design, hvor du kan sammensætte din egen reading. Derudover er Playfull Bizz gennemsyret af Human Design, da dette er din energi i din business. 

hvad hvis jeg ikke føler, at jeg har tid lige nu?

Så vil jeg stadig anbefale dig at tilmelde dig, mens dørene er åbne. Du kan tage og høre modulerne i det tempo, der passer dig. Og så er Playfull Bizz et kursus du kommer til at høre igen og igen de næste mange år- det kan jeg garantere dig! 

Hvad kan jeg forvente af det her kursus?

Du kan forvente at forstå energien bag en succesfuld business, fyldt med lethed, sjov, leg, kreativitet og flow. Energi er simpel! Når vi forstår det! Så forbered dig på at gøre din business helt simpel, uanset om vi snakker dine forløb, dine sociale medier, lanceringer, salg, penge og manifestering.

 

Kan du garantere mig at jeg får mere succes?

Nej, jeg garantere intet. For de resultater du ser i din business er op til dig. Men jeg lærer dig at se din business som et spejl og shifte og navigere, når energien kalder på det. 

 

Er du klar, honey?