Hvad er Human Design?

Hvad er Human Design?

Human Design er et system, der bl.a. bygger på chakra systemet, astrologi og kvantefysik. 

Human Design siger noget om vores energi. Den siger ikke noget om vores personlighed eller hvad der kommer til at ske i vores liv. Det er der andre systemer, der gør mere præcist, som fx. astrologi og numerologi. 

 

Alt er energi, og derfor er Human Design sådan en vigtig brik lige nu. Den siger noget om, hvordan vores energi fungerer i verden. Den energi vi modtager og den energi vi sender ud. 

Den siger ikke noget om, hvilket job du ender i eller hvilken relation, der er rigtig for dig. Men den siger noget om, hvordan du energetisk udlever din genizone og den siger noget om, hvordan vi mennesker påvirker hinanden. 

Det, vi finder ud af, med Human Design er, at vi allesammen er forskellige og unikke. Vi kan se det visuelt med vores øjne og vi får et sprog for det. Men den menneskelige hjerne er sådan indrettet, at den elsker at tro, at vi allesammen er ens. Og at vi dermed også fungerer ens. Men det gør vi ikke. Vi har allesammen vores unikke energi, og derfor fungerer vi også meget mere forskelligt, end vi går og tror. 

Human Design beskriver vores energi. Vores energifelt. Vores aura. Det er på den måde, vi bevæger os rundt i verden på og det er den måde, vi møder andre mennesker på. Bevidst eller ubevidst. 

Jeg plejer at sige, at Human Design er bevidsthed og et sprog. 

Bevidsthed om alt det vi mærker. Bevidsthed om os selv. Hvordan vi fungerer i verden. Hvordan vores energi fungerer. Hvad vores gaver og evner er. Hvad vores styrker er. Hvad vores færinger er. Og med bevidsthed kan vi begynde at skabe ændringer for os selv. 

Human Design giver os også et sprog. Et sprog for alt det vi mærker, men som vi måske har manglet bevidsthed og sprog for at kunne udtrykke. Nu kan vi pludselig kommunikere til andre, hvordan vi rent faktisk har det. 

Men med Human Design følger der også en accept. Når du pludselig sort på hvidt kan se det, du altid har mærket. Men som du måske har skubbet væk, fordi du troede, du skulle være på en anden måde. Eller for at passe ind. Eller for at leve op til andres forventning. Med Human Design føler der en tilladelse til at vi godt må være den, vi mærker inden i. Og dermed også en accept af os selv. At alt det vi mærker er rigtigt. 

Human Design adskiller sig os fra andre systemer, ved at den kommer med to konkrete redskaber som du kan gå ud og bruge i verden. Det er din strategi og din autoritet. 

Din strategi er, hvordan din energi fungerer i verden. Den er tilknyttet din energitype. Den siger altså noget om, hvordan andre læser og ser din energi. På den måde bliver din strategi også den måde du tiltrækker ting, mennesker og muligheder i verden. Energi trumfer alt. Du kan ikke overrule, knokle eller snyde din energi.

Det andre redskab er din autoritet. Det er den måde, du træffer beslutninger på. Eller rettere sagt, det er den måde, du mærker efter, hvad der er rigtigt for dig. Hvad du lytter efter. Også dette er unikt og forskelligt for os allesammen. Derfor er det så vigtigt at vide. Din indre autoritet guider dig altid, og den guider dig altid på din rigtige vej i livet. Der er ingen, der kan fortælle dig, hvad der er det rigtige for dig at gøre. Du kan kun selv mærke det. 

 

Jeg plejer at sige, at Human Design er en teori. Men det er bare en teori. Det handler om at komme ud og prøve det af. Lege med det. Eksperimentere med det. tage det med, der virker. Og smide det væk, der ikke resonerer.