Om mig

Majli Noel

Jeg elsker alt energiarbejde, og det er selvfølgelig også derfor, at jeg har kastet min kærlighed på Human Design. Og jeg tror derfor heller ikke, at der er noget energiarbejde, som jeg ikke beskæftiger mig med.  

Jeg lever drømmelivet med min søn i et selvskabt bofællesskab på landet udenfor Silkeborg. 7 voksne og 7 børn (and still counting). Jeg passer min søn hjemme, har skabt min soulfamily, er selvstændig, arbejder få timer om ugen og tjener mere end jeg gjorde i mit tidligere fuldtidsjob. 

 Og det er det, jeg er her for: drømmelivet. For at have det hele. For at vise dig, at du kan få det hele. Bryde mine egne glaslofter. 

Det er det,  jeg her for at vise dig. 

I kærlighed

Vil du vide mere om
mine sessioner?

I min Human Design Sessioner kommer vi omkring din energitype, , din strategi, din autoritet dine energicentre og din profil. 

I en mere dybegående session kigger vi på dit livstema, dine gates og channels, som dine energetiskes gaver og evner. 

Hvis du er klar til at gå all-in er mit Human Design Mentorship Forløb noget for dig, da det er et dybdegående forløb bestående af 3 sessioner

I mine sessioner tager vi udgangspunkt i, hvor du er i dit liv lige nu.

Vil du vide mere om
Mine uddannelser?

Hvis du er en nørd som mig, der bare gerne vil vide det hele, så er mine uddannelser noget for dig. 

Her lærer jeg dig alt, det jeg ved om Human Design.

Mine uddannelser er både for dig, der gerne vil være Human Design Reader, da jeg har samlet alt den viden, du har brug for.

Men den er også for dig, der bare er kæmpe Human Design nørd og som ønsker at blive klogere på dig selv og dine omgivelser.